This is custom heading element

Kuinka voin palauttaa hanauto.fi-verkkokaupasta ostetut tavarat?

Sinulla on oikeus peruuttaa verkkokaupastamme tehty tilaus 14 kalenteripäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tätä varten sinun pitää:

 1. Täytä palautuslomake! Voit tehdä tämän tietokoneellasi tai manuaalisesti, ja jos et pysty tulostamaan lomaketta, lähetä se täytettynä osoitteeseen info@hanauto.fi aiheella ”Palautus verkkokauppaan”. Palautuslomake on saatavana suomeksi ja viroksi.
 2. Valitse sinulle sopiva palautustapa. Tilatut tavarat voidaan palauttaa HanAuto OY: n toimistoon kuriirilla tai pakettiautomaatin kautta.

Jos kaikki tuotteet ovat kunnossa (tuote on palautettava ehjänä ja täydellisenä, pakkaus mukaan lukien), rahat palautetaan samalle tilille, jolta maksu suoritettiin, viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa vastaanottamisesta nostopyyntö HanAuto OY: ssä.

Palautuslomake suomeksi

Palautuslomake viroksi

HUOM! Tuotteita palautettaessa ei saa olla mitään jälkiä käytöstä, mukaan lukien palautetut renkaat, joita ei ole aikaisemmin asennettu vanteille (paitsi jos renkaat ovat vinot tai muuten vialliset ja ilmenivät vasta renkaiden asentamisen jälkeen). Oikeus palauttaa uusia auton osia päättyy, kun tuotteessa on jälkiä asennuksesta tai käytöstä, paitsi jos tuote on viallinen.

0
  0
  Ostoskärrysi
  Ostoskori on tyhjäTakaisin kauppaan
   Laske toimitus
   Käytä kuponki